aktuellt i brf prinsessan

 

Äntligen är solen och värmen tillbaka! Detta händer i föreningen under våren.

Föreningsstämma den 14 maj – kom och sjung ut

Vill du veta mer om hur föreningens ekonomi kommer att se ut de kommande åren och vad dina pengar används till? Måndagen den 14 maj klockan 18.00 går årets föreningsstämma av stapeln. Som vanligt kommer vi att vara i Trångsundsskolans matsal. Separat kallelse kommer inom kort. Välkommen!

Birdy by natanteamI styrelsen saknar vi just nu någon som har kunskaper inom och intresse för ekonomi. Kan du tänka dig att bidra till en blomstrande föreningsekonomi eller känner du någon med sinne för siffror? Kontakta valberedningen bums – vi behöver dig! Margareta Bergmo  (Spelvägen 3) kan du nå på 08-771 2719 och Antonio Yudego (Spelvägen 21) har telefonnummer 073-368 9594.

Har du några tankar eller idéer om hur vi kan göra vår boendemiljö ännu bättre? Lämna in en motion till årsstämman! Skicka ditt förslag till brf.prinsessan@comhem.se, eller lämna det i föreningsexpeditionens brevinkast på Spelvägen 3. Sista inlämningsdatum är den 6 maj.

Dags för vårstädning – både ute och inne

På lördagen den 19 maj samlas vi vid valvet i låghuset och gör fint inför våren och sommaren. Vi börjar klockan 09.00 och städar tills vi är nöjda – ju fler vi är desto tidigare blir vi klara (vi brukar oftast vara klara mellan klockan 13 och 14). Kan du inte vara med hela dagen så gör det inget – alla insatser, stora som små, är välkomna! Har du några frågor eller funderingar om något som rör föreningen eller vill träffa oss som sitter i styrelsen? Passa på under dagen - vi kommer självklart vara med och städa. Klockan 18.00 bjuder föreningen alla som vill på en mumsig middag. Mer information om detta kommer snart. Välkomna den 19 maj!

En container kommer att stå utanför Spelvägen 13 från och med fredagen den 18 maj, men vi vore tacksamma om du kan lägga ditt eventuella grovavfall (möbler, kläder etc.) i miljöhuset i stället. Elektronik, färg, gamla däck och dylikt får absolut inte läggas i containern – då åker vi på dryga böter och de pengarna kan vi lägga på trevligare saker.

I samband med vårstädningen kommer vi också att rensa bland alla cyklar och bråte som står i cykelrummen. Du som har en cykel eller något annat som du använder och vill ha kvar måste märka den med namn och lägenhetsnummer senast den 20 maj. Allt som inte är märkt kommer att forslas bort och slängas.

De nya entrépartierna

Våra nya entrépartier i ek är på plats i höghusen och kommer inom kort att få täcklister uppsatta. Tyvärr har man monterat fel uppställningsbeslag på dörrarna i ettan och trean, men dessa kommer att bytas ut så snart som möjligt.


 

En ny hemsida är på gång – fotograf sökes

Vi har påbörjat arbetet med en ny hemsida till föreningen som ska ersätta den befintliga hemsidan och infopärmen. Vår förhoppning är att den nya hemsidan ska vara mer lättnavigerad och att det ska bli enkelt för alla boende att hitta den information som ni behöver. Det enda vi saknar är någon som kan ta några fina bilder på våra hus och grönytor, så om det finns någon i föreningen som gillar att fotografera – hör av dig till oss! Mejladressen är som vanligt brf.prinsessan@comhem.se.

 

Vi ses i vår!

 

Vänliga hälsningar från Iréne, Micke F, Michael G, Ruben, Birgitta och Veronica

 

Relaterad bild